IBA Rómában, Expo Real Münchenben

IBA Rómában, Expo Real Münchenben

Mint minden évben, az idei október is eseménydúsan telt a nyár végeztével és az év végi határidők közeledtével, és ilyen formán az üzletfejlesztési területen is két fontos esemény zajlott le. A Nemzetközi Ügyvédi Kamara (IBA) éves gyűlése Rómában és az ingatlanszakma krémjének találkozója Münchenben.

Számos partner képviselte az LKT-t az idén Rómában az IBA Közgyűlésen. Az idei év fénypontja a nemzetközi találkozókkal teli naptár mellett dr. Köves Péter megválasztása volt az IBA Kamarai Ügyek Bizottságának elnökévé. A Bizottság feleadata források teremtése és irányelvek kidolgozása a tag ügyvédi kamarák részére globálisan, valamint időnként bekapcsolódik a jogi szakmát érintő konkrét kérdések megoldásába is bizonyos országokban.

Münchenben az Expo Realon dr. Ungár Attila, az Ingatlanjogi Csoportunk vezetője és csapatának számos tagja, valamint a Bankjogi Csoportunk egyik partnere, John Fenemore vettek részt a Budapest Stand képviseletében egyedüli magyar ügyvédi irodaként. Kollégáink az ingatlanpiac számos jelentős szereplőjével találkoztak, akik Budapestben érdekeltek vagy érdeklődnek iránta.

Mindkét rendezvény hozzájárult stratégiai jelmondatunk további tartalommal való megtöltéséhez, miszerint annyi barátot szerezzünk a világ körül, amennyit csak tudunk!

További hírek

Minden hír